23 MITJA MARATÓ SOLIDÀRIA RIBA-ROJA DE TÚRIA

De nou, Riba-roja es vist de curt per a acollir una de les proves esportives amb major arrelament a la província. La 23 Mitja Marató de Riba-roja de Túria és una cursa molt atractiva per a un sector molt ampli de la població, ja que, a part de la mitja marató, compta amb la 3ª edició de la 5K Riba-roja de Túria, una carrera que cada any compta amb més participants i que es troba a l’abast d’aquells corredors aficionats que encara no han donat el pas per a participar en la Mitja, però que desitgen viure amb intensitat la gran festa de l’esport que suposa un esdeveniment d’estes característiques. A més, el que fa més gran aquesta cursa és l’ambient, la diversió, la participació, l’alleujament de l’estrés i, per últim, la solidaritat, amb l’euro de la inscripció que es destinat a finançar l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE).

El pròxim 3 de març de 2019, els carrers de Riba-roja tornaran a vibrar al pas de la marea de corredors, que disfrutaran un any més d’una carrera espectacular, que discorre per enclavaments únics com el Castell o el Parc Natural del Túria. Serà sens dubte un dia lúdic, festiu,per als familiars i veïns que isquen al carrer a aplaudir els atletes, i així, les nostres Falles i xarangues seran novament una peça clau d’animació.

A vosaltres corredors, vos desitgem que compliu els objectius proposats i que disfruteu, junt amb els vostres acompanyants i amics, del nostre municipi i de la carrera.

Ens veiem en la meta!