FINAL 1ª ETAPA, VOLTA CICLISTA EN RIBA-ROJA DE TÚRIA

DIJOUS 5 DE SETEMBRE...
Llegir mes

CLÍNIC DE FUTBOL FEMENÍ “RIBA-ROJA DE TÚRIA”

El 17 de Setembre A les 17:30 hores Al Estadi Municipal Roberto Gil La FFCV junt amb...
Llegir mes

PRÒXIMA APERTURA “PARC WORK OUT CALISTENIA”

PARC WORK OUT CALISTENIA POLIESPORTIU MUNICIPAL DE RIBA-ROJA DE TÚRIA...
Llegir mes

Informació General

      L’Ajuntament de Riba-roja del Túria ha apostat sempre i continua apostant per l’esport, especialment pels grans esdeveniments esportius, com La Mitja Marató Internacional o la “Volta a Peu Nocturna” , i també per fomentar l´esport local amb la XXXII RIBA-ROJA ESPORTIVA.

     L’esport és concebut com una forma de vida, una pràctica saludable, entrenament, competició o entreteniment. Per això, treballem dia a dia recolzant als clubs, promocionant els esportistes locals, millorant els esdeveniments esportius i modernitzant les nostres instal·lacions.

Des de l’Ajuntament de Riba-roja del Túria ens superem cada any incrementant en qualitat i varietat les activitats dirigides a tots els públics, a més de continuar apostant per una gestió en favor de l’esport dins i fora de les nostres fronteres.


Noticies

CARRERA ESCOLES BIKING TÚRIA

15 D’AGOST. A LES 17:00 hores. EIXIDA desde el CIJ.   CATEGORÍES: Alevi Femení 1, Aleví Femení 2 Aleví Masculí 1, Aleví Masculí 2 Infantil Femení 1, Infantil Femení 2 Infantil Masculí 1, Infantil Masculí 2 Pricipiants Femení 1, Principiants Femení 2... Llegir mes

RÀFTING 14 D’AGOST

  Gaudeix aquest dimecres 14 d’agost a les 10’00 hores, dels impressionants paisatges del riu Túria, en aquesta aventura de Rafting, organitzada per l’Ajuntament de Riba-roja en col·laboració amb València Adventure. Una activitat estrela per a gaudir... Llegir mes

Vols mes informació?

envia'ns un missatge