Este complex esportiu situat al costat dels camps de futbol compta amb una gran varietat de pistes esportives per als usuaris.

 

Compta amb quatre pistes de pàdel, totes elles amb gespa artificial, dos amb mur de formigó i altres dos amb el mur de vidre.

 

Compta amb dos pistes de tenis i una tercera pista polivalent la qual s’ utilitza tant per a tenis com per a futbol sala i handbol.

El poliesportiu també té instal·lacions cobertes on ens podem trobar una sala amb tatami en la qual entrena el club de judo Judokan Riba-roja i una pista polivalent on juguen els equips de futbol sala, handbol i bàsquet.

 

Al costat de la dita pista esta el nou rocòdrom que també té un Búlder. El Búlder és polivalent quant a varietat de dificultats es referix. Des d’iniciació fins a alt nivell, passant per dificultats intermèdies. Es poden entrenar tant les qualitats de resistència com les de força i coordinació així com és el bloc. El Rocòdrom compta amb dos vies que són d’iniciació i formació. També compta amb una plataforma de maniobres. Es poden realitzar des de cursos a entrenaments avançats, passant per escola d’escalada i activitats individuals o en grups.

 

Totes estes instal·lacions estan dotades de quatre vestuaris i aseos, perfectament preparats per al seu ús.

 

Este gran complex compta amb dos piscines que s’obrin a l’estiu, una amb un got poc profund perquè els xiquets mes xicotets puguen disfrutar del bany sense perill i una altra amb un got profund de 25 metres i 6 carrers, utilitzada tant per al bany lliure com per als cursets d’estiu. A més també les utilitza el club de natació de Riba-roja de Túria per a les seues activitats. Té els seus propis vestuaris per als usuaris de la dita instal·lació.

 

El complex té un bar situat al costat de la piscina el qual compta amb una gran terrassa on disfrutar dels esmorzars, menjars o sopars.