1b9daa75-7d9e-4adc-9179-c6e186f36847EDICIÓ V RIBA-ROJA PEDALEJA 2019

 

Enguany ha sigut la 5a Edició, la qual s’ha caracteritzat per la gran participació de famílies, on han passat un fantàstic matí amb els més xiquets i majors.

Aquesta edició, està unida a la Setmana Europea de la Mobilitat i la Mobilitat Sostenible.

Té un circuit molt fàcil i d’intensitat baixa, per la qual cosa poden participar, tot tipus de persones, on l’important és, gaudir amb la bicicleta.

Tots els participants han obtingut, avituallament d’aigua, fruita i una pelaeta. A més, en finalitzar l’activitat, s’han realitzat les populars paelles, on l’Ajuntament proporciona la llenya i l’arena.

 

 

 

GALERIA D’IMATGESEDICIÓ IV RIBA-ROJA PEDALEJA 2018
ribarroja pedaleja 2018

El diumenge 21 d’octubre torna la gran festa de la bici amb la IV edició del Riba-roja Pedaleja 2018.

Passa un dia en família o amics practicant esport en circuit urbà.

Una activitat sostenible per a conscienciar a la població d’utilitzar la bicicleta com a mitjà de transport.

I a la meta… t’esperen regals, tallers i animació.

A més, cuina la teua paella i gaudeix d’un bon menjar al Parc Maldonado.

T’apuntes ?.

 

 

 

GALERIA D’IMATGES


EDICIÓ III RIBA-ROJA PEDALEJA 2017RIBA-ROJA PEDALEJA 2017

En aquesta Edició (3a), se segueix el mateix format d’organització. L’Ajuntament demana col·laboració als clubs i comerços de ciclisme del nostre municipi com: Cicles Folgado, KM Bikes, Biking Túri i Grup Cicloturista.

Cada any que passa, els ciutadans de Riba-Roja, van participant més en aquest tipus d’esdeveniments. Vénen a gaudir d’un matí de Domingo en família, solos o amb amics.

En aquest esdeveniment s’ha fomentat l’ús de la bicicleta en tots els nivells i ha predominat l’esport, el bon ambient i la diversió de xicotets i majors.

T’esperem!!!

 

 

 

GALERIA D’IMATGES


EDICIÓ II RIBA-ROJA PEDALEJA 2016RIBA-ROJA PEDALEJA 2016

Aquesta és la 2a Edició, molt semblant a l’anterior, en aspectes de participació i diversió per a tots.

Enguany hi ha diferents circuits, tant pel centre del poble, com en les pedanies, d’uns 4km de distància. La intensitat del recorregut continua sent baixa, perquè puguen participar el major nombre de persones en l’activitat.

Cada any el poble respon millor i cada vegada participa més gent. És una activitat en la qual gaudiran amb amics i les seues famílies, durant el matí amb la bicicleta, a més de realitzar activitats per als més xicotets.


EDICIÓ I RIBA-ROJA PEDALEJA 2015RIBA-ROJA PEDALEJA 2018

Aquesta és la primera Edició de Riba-RojaPedaleja. Una activitat organitzada per l’Ajuntament de Riba-roja de Túria amb la col·laboració del Grup Cicloturista i Cicles Folgado.

És una activitat lúdic-esportiva, on es reuneixen famílies, joves i majors, per a gaudir i participar en un matí saludable i passejar amb bicicleta.

La Jornada va començar a les 11.00, a l’Esplanada del CIJ.

Aquesta activitat, estava acompanyada i protegida per; Policia Local, la Patrulla de Proximitat i la Protecció Civil, pels carrers del nostre municipi, fins al Parc Maldonado.

Tots els ciclistes, en arribar al Parc Maldonado, han rebut, una pelaeta i aigua, per a recarregar energia, i han participat en el sorteig de productes per a ciclistes, amb la participació dels comerços del municipi, a més tots els usuaris i participants que estan al Parc Maldonado, han gaudit d’un matí amb els tallers lúdics i mediambientals, el circuit de seguretat viària, on la Policia Local ha donat consells per a circular millor, i finalment les paelles.

 

 

 

GALERIA D’IMATGES